Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREGLED TJEDNA

Vukovar - grad koji je ostao u crnoj rupi i međunarodne i domaće pravde

Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Za tjedni pregled "pero je naoštrila" Ivana Petrović.

"Ministar Marić predstavio je prijedlog nove porezne reforme saboru, u polupraznoj sabornici. Kreće se u gabaritima koje dopušta proračun.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Burni dani Pregled tjedna Ivane Petrović: Događaja svake vrste stvarno nije manjkalo Pregled tjedna - Ivana Petrović Ivana Petrović Pregled tjedna Ivane Petrović: Pogledajte što se sve događalo u posljednjih sedam dana

Poslodavci reformu ne smatraju ni približno dovoljnom da pokrene gospodarstvo. Reformom se smanjuje PDV na dio proizvoda koji čine većinu potrošačke košarice. Neoporezivi dio nagrade za radnike se povećava na 7 i pol tisuća kuna na godinu.

Zbog snažne dinamike iseljavanja nedostaje 10 tisuća sestara i nekoliko tisuća liječnika. Zbog čestih prekovremenih i uskakanja u izvanredne dužnosti doktor Tripalo je, kao i mnogi njegovi kolege u hrvatskoj, skupio čak 500 prekovremenih u nekoliko mjeseci. Zbog čega ga je inspekcija rada kaznila umjesto da ga je nagradila.

Ako Ivica Todorić želi van iz pritvora treba položiti milijun eura jamčevine. Tako je odredio sud, a Todorić je u državnom odvjetništvu dao svoj iskaz. Održao trosatni monolog.

Tjedan na izmaku prošao je u znaku pripreme za dan sjećanja na vukovarsku tragediju,na snažan simbol, epopeju na kojoj je stvorena naša država. Na grad koji je ostao u crnoj rupi i međunarodne i domaće pravde."

Što je još obilježilo ovaj tjedan, pogledajte u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene