Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Petrović

Ispada da su CIA, Mosad i Mi6 za našu SOA-u mali pikzibneri: Da nije smiješno, bilo bi tužno

Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ivana Petrović analizirala je najvažnije događaje u tjednu iza nas.

Evo nama nove kvazišpijunske afere kojom su Slovenci Hrvatskoj SOA-i odradili neviđen PR. Ti bokca, ispada da su CIA i Mosad i Mi6 zajedno za Hrvatsku tajnu službu mali pikzibneri.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Brzi odgovor Plenković: "Milanović me zadnji put zvao prije 150 godina" Novi ravnatelj SOA-e - 4 Novi sukob s Plenkovićem Hajdaš Dončić za Dnevnik Nove TV otkrio kad će Milanović riješiti imenovanje novog šefa SOA-e

Slovenci optužuju SOA-u za špijuniranje, a Vladu za pritisak pazite: na slovenske medije, majko mila, da nije tužno bilo bi smiješno.

Mediji u Sloveniji su priču vrtjeli danima sve dok se nije spomenulo ime Ivana Tolja,savjetnika u Styriji i katoličkog svećenika inkardiniranog negdje u BiH. Koji je, tvrde tamošnji mediji - kao tu priču pokušao spriječiti jednim snimljenim telefonskim razgovorom.

Tko ga je snimio je li zakonito sniman on ili njegov sugovornik? Odgovora nema, Vlada se od Tolja ograđuje, ali se time za ovu politikantsko-paraobavještajnu papazjaniju pojavio interes i u Hrvatskoj.

Riječ je o klasičnom izvrtanju teza. Hrvati su neetični, jer su prisluškivali njihovog arbitra i diplomatkinju na tlu ni manje ni više nego kraljevine Nizozemske. Oni pak nisu neetični jer su pokušali podmititi člana arbitražnog vijeća zbog spora o granici.

Imaju li Slovenci dokaze da su ih u Nizozemskoj slušali baš Hrvati? A da nisu Amerikanci, Engelezi ili pak sami Nizozemci.

Kako to da Nizozemska 2015. nije digla frku zbog kontaminirane arbitraže i prisluškivanja na njezinu tlu?

Europska komisija na sve ovo očekivano odmahuje rukom. Balkane, Balkane, Balkane moj, budi mi miran i dobro mi stoj. Sova, Osa, sve nešto leteće, pa novinari ovi i oni, Slovenci i Bosanci. Eto i rimuje se.

Dajte-najte. Jedino što se sa visokim stupnjem sigurnosti može tvrditi da ovoj igranci sa selefijama i slovenskim arbitrima kumuju i naši mračnjaci iz sustava i parasustava.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene