Sabina Tandara Knezović, reporterka Nove TV, svakodnevno izvještava o onome što radi predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović. Za čitatelje našeg portala pobrojala joj je neke dobre, ali i loše poteze u 2017., te najavila što bismo s Pantovčaka mogli očekivati u 2018. godini.

Galerija


Sabina Tandara Knezović rad Predsjednice u 2017. godini nije htjela vrednovati nekom ocjenom. "Mogu reći da svi uvijek mogu bolje, pa može i Predsjednica", kaže Tandara Knezović, reporterka koja, među ostalim, prati rad Kolinde Grabar-Kitarović.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Novi posao bivše predsjednice? "Priča se da ste najizglednija kandidatkinja za generalnu tajnicu NATO-a" Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica snimljena nakon dugo vremena, nije se puno promijenila od kraja mandata, a i frizura je ostala ista

Naglašavanje problema demografije istaknula je kao neke od njenih najboljih poteza, jer o tome ustrajno govori od početka svog mandata. "U zadnje vrijeme počela je prozivati Vladu, tako da se i Vlada malo trgnula po tom pitanju. Čak je zbog demografije proglasila izvanredno stanje u državi, gdje je poprilično zaiskrilo s premijerom", kaže Tandara Knezović.

Istaknula je i neke loše poteze Predsjednice, poput puta u SAD koji se dogodio početkom godine, "repova" koji se vuku zbog večera sa Zdravkom Mamićem, ali i još nekih stvari. 

Što joj je još zamjerila, te što bismo od Predsjednice i njenog odnosa s Vladom mogli očekivati u 2018. godini, pogledajte u videu