Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umirovljeni general John Kelly

Predstojnik ureda Bijele kuće: "Nisam nazvao Trumpa idiotom, on zna da je ta priča sra..."

John Kelly (Foto: AFP)
John Kelly (Foto: AFP) Foto: Afp
Predstojnik ureda Bijele kuće John Kelly odbacio je u ponedjeljak tvrdnje jednog američkog televizijskog kanala da je nazvao američkog predsjednika Donalda Trumpa "idiotom".

NBC je, navodeći riječi nekolicine neimenovanih djelatnika Bijele kuće, trenutačnih i bivših, objavio kako je Kelly upotrijebio tu riječ u više navrata govoreći o Trumpu i ocjenjujući sebe jedinim bedemom pred katastrofom koju mogu izazvati "neumjereni impulsi predsjednika koji ima diskutabilan pristup političkim problemima i funkcioniranju vlade".

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump

Umirovljeni general je u ponedjeljak poslije podne odgovorio na medijske tvrdnje preko glasnogovornice Bijele kuće Sarah Sanders.

"Provodim više od ikoga vrijeme s predsjednikom i imamo nevjerojatno iskren i čvrst odnos", tvrdi Kelly. "On uvijek zna koje je moje stajalište i obojica znamo da je ova priča potpuno sra....", dodao je, upotrijebivši politički korektna slova "BS" umjesto uvredljive riječi "bullshit".

"To je još jedan smiješan način da se uprljaju oni koji su bliski predsjedniku Trumpu i da se skrene pozornost s brojnih uspjeha ove vlade", nastavio je Kelly.

NBC je već objavio u listopadu da je tadašnji državni tajnik Rex Tillerson - kojeg je Trump smijenio sredinom ožujka - američkog predsjednik nazvao "debilom". (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene