Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstavnik Vijeća za Hrvatsku prilikom ulaska u Sabor zamoljen je da skine majicu s natpisom NE u EU na kojoj je prekrižena EU.


Predstavnici Vijeća za Hrvatsku koje se zalaže protiv Europske unije stiglo je danas u Sabor na raspravu o referendumu.

Vezani članci Suinicijator inicijative \"67 JE PREVIŠE\" Krešimir Sever gostuje u Dnevniku Nove tV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Krešimir Sever najavio sakupljanje potpisa za referendum: "Ljudi su se bojali da ćemo odustati, ali dobro smo se pripremili" Milorad Pupovac (Foto: Dnevnik.hr) Pogledajte kako je Pupovac pobjesnio u sabornici: "Neostvareni, neiživljeni pe*eri! U moralnom i svakom drugom smislu!"

Na ulazu u Sabor jedan je od predstavnika zaustavljen i zamoljen da skine majicu s oznakom NE EU na kojoj je prekrižena europska unija.

Majicu je skinuo uz jasno negodovanje da kako bivša premijerka može hodati s brožem EU, a on s majicom u Sabor ne smije. Saborska mu je straža objasnila kako je broš ili bedž dopušten, ali majice ne.

Željko Sačić smirio je situaciju i kazao kako su oni legalisti te neće izazivati i provocirati s majicom te su se uputili na saborsku galeriju pratiti raspravu.

>>Mitovi i zablude o ulasku u Europsku uniju

>>Što ako kažemo NE na referendumu?

>>VIDEO Incident na predavanju: Mladić napao ministricu Pusić