Obavijesti Video Pretražite Navigacija
trošak od nekoliko milijuna

Bandić ispunio zahtjeve ugostitelja: Ukida im se porez na potrošnju, uskoro novosti i na terasama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Marin Medak nakon sastanka sa zagrebačkim gradonačelnikom kazao je kako su tražili da se ukine porez na potrošnju te ubrzavanje administrativnih procesa traženja određenih dozvola.

Marin Medak, predstavnik ugostitelja, kazao je da su imali sastanak sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem na kojem su tražili da se produže mjere za neplaćanje naknada.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Slika nije dostupna PRIPAZITE Zagreb ima novo radno vrijeme cijepnih punktova: Posebna obavijest za sve koji su već ranije naručeni u starom terminu

"Došli smo tražiti još da se ukine porez na potrošnju. Da se smanji na nulu, što će zagrebački proračun koštati nekoliko milijuna. Tražili smo i da se na terase postave određeni pultovi da možemo pripremati određena jela na terasi da oni koji ne žele ući unutra mogu kupiti", rekao je Medak te dodao kako su tražili i da se ubrzaju procesi izdavanja dozvola za zatvaranje terasa, odnosno ostakljivanje i postavljanje grijalica.

Uz to, ugostitelji žele i da se objektima koji imaju parkirna mjesta odobri da ta mjesta služe kao drive-in lokacija, prenosi N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene