Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predstavljeni novi vatrogasni motocikli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod tunela "Svetog Roka" predstavljena su dva vatrogasna motocikla kojima vatrogasne postrojbe Hrvatskih autocesta povećavaju sposobnost djelovanja u slučaju najtežih izgreda u tunelima "Maloj Kapeli" i "Svetom Roku".

Za motocikle, kojima do sada nisu bile opremljene vatrogasne postrojbe, Hrvatske autoceste izdvojile su 769.730 kuna.

Pročitajte i ovo Prizori iz tunela Na dubini od 20 metara VIDEO Izraelski vojnici upali u Hamasov tunel, snimili potresne scene: "Zabilježite ovo prije nego što sve raznesemo" Ivica Todorić mora naći novog vještaka Državno odvjetništvo dobilo rok u kojem mora dopuniti optužnicu u slučaju Agrokor

Predsjednik Uprave HAC-a Jurica Prskalo i član Uprave za građenje Mario Lovrinčević izjavili su novinarima da radovi na uređenju drugih cijevi u "Svetom Roku" i "Maloj Kapeli" dobro napreduju i bit će završeni kako je predviđeno 1. lipnja 2009.

Time će se riješiti problem zastoja na autocesti Zagreb - Šestanovac, osobito u turističkoj sezoni kad njome prođe i više od 40.000 vozila na dan, izjavili su. Kako su rekli, promet od cestarina na autocesti Zagreb - Šestanovac povećan je za više od osam, a od Goričana do Zagreba za više od deset posto u usporedbi s 2007. Promet od cestarine na autocesti Bregana - Lipovac smanjen je za oko tri posto.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene