Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆE POLITIČKO MJESTO

Insajderski izvještaj iz SDP-a: Jesu li svi znali što Milanović smjera?

Aktualno Galerija Petra Buljan - 2 Petra Buljan - 2 Foto: DNEVNIK.hr Petra Buljan - 1 Petra Buljan - 1 Foto: DNEVNIK.hr Petra Buljan - 3 Petra Buljan - 3 Foto: DNEVNIK.hr Petra Buljan - 4 Petra Buljan - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zgrada sastanka SDP-a - 2 Galerija 1/5 >>
Na Iblerovom trgu traje sjednica predsjedništva SDP-a, sve prati reportreka Dnevnika Nove TV Petra Buljan koja se javila uživo s najnovijim informacijama.

"Neki članovi predsjedništva priznali da nisu znali ništa o ovome, da će Milanović nositi listu", izvjestila je reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan.

"Peđa Grbin na konferenciji je iznio tvrdnju da je odustao od kandidature zbog kritika na svoj račun i time, na neki način priznao poraz prije poraza, a možda je zatomio svoje želje za veće dobro", kazala je Buljan te dodala kako će biti zanimljivo pratiti kako će se u kampanji Milanović ponašati i utjecati na liste i dogovore.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić Analiza Hrvoja Krešića Milanović šokirao najavom borbe za Banske dvore: "Ne spominje se više je li postupio po zakonu, već sasvim drugo pitanje"

Buljan dodaje kako je u petak u ponoć rok u kojem organizacije SDP-a moraju poslati kandidature za liste koje će se sada slagati.

U subotu će se održati i glavni odbor stranke, a očekuje se da će doći i Zoran Milanović. 

Na samom početku bit će uvodni govor predsjednika SDP-a Peđe Grbina i SDP-ovog premijerskog kandidata Zorana Milanovića.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene