Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ulaznice su besplatne

VIDEO Milanović svoj stand-up nastup podigao na novu razinu: Ovaj performans jednostavno morate pogledati

Novi dan - nova epizoda. Serija napada na svakoga tko se nađe na putu dobila je novi nastavak. Predsjednik Zoran Milanović svoj je nastup podigao na novu razinu.

Možda je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski glumac, možda je nekadašnji američki predsjednik Ronald Reagan bio glumac, ali i Hrvatska se ima čime pohvaliti. Službeno još ne snima serije i filmove, ali Zoran Milanović na dobrom je putu.

Pročitajte i ovo Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta" Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Nastupi predsjednika Milanovića više nisu samo ''stojim pred mikrofonom i udaram na sve koji su me ikad spomenuli''. Današnji nastup bio je nadogradnja svega što smo dosad vidjeli.

Odgovarajući na pitanja novinara u svom je stilu pucao po svemu i svima, osobito po Plenkoviću, Banožiću i Goranu Grliću Radmanu, ali ovaj put nije ostalo samo na riječima. Kako je stand-up doveo na višu razinu pogledajte u priloženom videu.

Ulaznice su besplatne.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene