Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u uredu predsjednika

Zoran Milanović ugostio autore knjige Diplomatski pečat – sasvim osobno

Predstavljena knjiga Diplomatski pečat - 2
Predstavljena knjiga Diplomatski pečat - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Predstavljena knjiga Diplomatski pečat - 2 Galerija 1/1 >>
Uz predsjednika Milanovića na sastanku je bio savjetnik Predsjednika Republike za vanjsku i europsku politiku Neven Pelicarić.

Autori knjige diplomatskih memorija su profesor međunarodnih odnosa i diplomacije, rukovoditelj Središnjega ureda za međunarodne odnose i održivi razvoj Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Goran Bandov, novinarka i urednica u redakciji vanjske politike HTV-a Jelena Perleta i reporterka, komentatorica i urednica vanjske politike na Novoj TV Ivana Petrović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković iz minute u minutu Zastupnici manjina odlučili kome će dati podršku, što će na ovo reći Penava i Grbin? Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..."

Knjiga Diplomatski pečat – sasvim osobno predstavljena je uoči obilježavanja 30. obljetnice međunarodnoga priznanja Republike Hrvatske, a obuhvaća 105 kratkih osobnih priča i sjećanja diplomata koji su bili kreatori i akteri vanjskih politika RH, doajena diplomacije, hrvatskih predsjednika, predsjednika vlada, ministara vanjskih poslova i europskih integracija, veleposlanika i generalnih konzula.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 30. OBLJETNICA PRIZNANJA Koautorica Ivana Petrović o knjizi "Diplomatski pečat - sasvim osobno": "To su junaci jedne druge bojišnice koja nije dovoljno valorizirana u javnosti"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene