Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA DAN IZBORA

Milanović jučer ipak nije bio na brodu s Pahorom, iz Ureda predsjednika stiglo pojašnjenje

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: DNEVNIK.hr
Iz Ureda predsjednika u ponedjeljak poslijepodne objasnili su kako je Zoran Milanović proveo izbornu nedjelju.

Predsjednik Zoran Milanović jučerašnji izborni dan ipak nije proveo na brodu s kolegom iz susjedstva, slovenskim predsjednikom Borutom Pahorom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću? Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Priopćenje iz Ureda Predsjednika prenosimo u cijelosti:

"U medijima se pojavila neprovjerena informacija kako je predsjednik Republike Zoran Milanović izbornu nedjelju proveo na brodu u društvu slovenskog predsjednika Boruta Pahora. Ta informacija nije istinita.

Predsjednik Milanović u nedjelju je bio na Bledu, gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom Pahorom uoči današnjeg summita Procesa Brdo-Brijuni.

Fotografija dvojice predsjednika na brodu, koju je na svom Instagram profilu objavio predsjednik Pahor autentična je, ali nije snimljena u nedjelju 16. svibnja nego – prošle godine početkom rujna. Fotografije je, dakle, stara šest mjeseci.

Činjenice su to koje uz malo provjere čine veliku razliku između istine i neprovjerene, zapravo fake vijesti", navodi se u priopćenju. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene