Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dan neovisnosti

Josipović: Hrvatska je neovisnost stekla krvavim ratom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović čestitao je građanima i građankama Hrvatske Dan neovisnosti.

'Hrvatska je obranila svoju neovisnost u krvavom ratu', rekao je predsjednik Josipović. Dodao je da je RH u zadnjih 20 godina dosta učinjeno i da je proveden velik broj reformi.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Slika nije dostupna Dan neovisnosti Premijer Milanović položio vijence na Mirogoju

Istakao je da tim putem trebamo i dalje nastaviti, a posebnu pozornost treba posvetiti reformama na području gospodarstva, obrazovanja i znanosti.

Predsjednik Republike Ivo Josipović, predsjednica Vlade Jadranka Kosor i potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks s izaslanstvima položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen-obilježja Glasa hrvatske žrtve - Zida boli, kod glavnoga križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana te pokraj zajedničke bolnice za neidentificirane žrtve Domovinskog rata na Krematoriju.

Predsjednik Ivo Josipović s izaslanstvom vijence je položio i na grob Narodnih heroja te na grob Ivice Račana, hrvatskog premijera u razdoblju od 2000. do 2003.

Kod spomen-obilježja Glasa hrvatske žrtve - Zida boli, Središnjeg križa i na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana vijence je položilo i izaslanstvo HDZ-a, predvođeno glavnim tajnikom Brankom Bačićem. (Mi. Dr/Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene