Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovu neprimjerenu SMS kampanju izborni stožer Ive Josipovića prijavit će i DIP-u, poručili su iz Josipovićeg stožera.


Iz izbornog stožera Ive Josipovića upozoravaju na, tvrde, neprimjerenu SMS kampanju HDZ-a, a na potez su ih, priopćili su, ponukali brojni pozivi građana koji su stožeru prijavili neprimjerene poruke koji im stižu na mobilne uređaje.

'Sve možemo večeras očekivati i miran razgovor i žustru raspravu'

Vezani članci Šale o mjerama ''Sveta Kata, lockdown na vrata'': Pogledajte kako su Hrvati na društvenim mrežama reagirali na nove mjere Slika nije dostupna Na Predsjedničkim izborima rekordan broj promatrača

'Izborni stožer Ive Josipovića poziva HDZ da prestane s prljavom kampanjom u kojoj iznosi potpune neistine', poručuju.

Priopćenje iz Josipovićevog stožera prenosimo u cijelosti.

'Poštovani,

ponukan brojnim pozivima građana koji su stožeru prijavili neprimjerene poruke koje im, bez njihove suglasnosti, stižu na mobilne uređaje, izborni stožer Ive Josipovića poziva HDZ da prestane s prljavom kampanjom u kojoj iznosi potpune neistine
.

S broja 0989096900, s kojeg se prethodnih dana anketiralo za koga će se glasati, danas je odaslana poruka 'Josipović i Milanović naredili politička hapšenja. Ustanimo protiv zlouporabe vlasti!!!' kojom se želi povezati današnje privođenje aktivista Živog zida s kampanjom Ive Josipovića.

Ističemo da je Ivo Josipović još 2013. godine zatražio maksimalnu zaštitu građana kojima prijeti deložacija iz jedine nekretnine zbog ovrhe kao posljedice dugova. No, prema rasploživim informacijama, u slučaju današnje deložacije, ne radi se o deložaciji zbog ovrhe, nego vlasničkog spora. Ako je tome tako i ako je Hrvatska pravna država, sudske se odluke moraju poštovati.

Interventna policija je danas izašla na teren, prema raspoloživim informacijama, jer je prilikom prethodnog pokušaja deložacije sudskom izvršitelju prijećeno bombom.

Ovom prilikom podsjećamo da je prema aktivistima Živog zida policija postupala prema istim profesionalnim standardima i u vrijeme kada je ministar unutarnjih poslova bio Tomislav Karamarko.
Ovu neprimjerenu SMS kampanju izborni stožer Ive Josipovića prijavit će i DIP-u.'

O optužbama iz stožera Ive Josipovića zatražili smo komentar HDZ-a, čiji odgovor očekujemo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook