Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ocjena ustavnosti Ovršnog zakona

Blokirani od Grabar Kitarović traže ispunjavanje predizbornog obećanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Blokirani u ponedjeljak je novoizabranoj predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović poručila da očekuje ispunjavanje njezina predizbornog obećanja da će među prvim potezima poduprijeti inicijativu Blokiranih za ocjenom ustavnosti Ovršnog zakona.

Želimo od predsjednice da nas sasluša i pruži svim državljanima Hrvatske nadu da ostanu i žive ovdje, vrate dugove, imaju posao, krov nad glavom i sigurnost, istaknula je Miriam Kervatin u ime udruge Blokirani na njihovim internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kolinda Grabar-Kitarović Grabar-Kitarović: ''Ovršni zakon je duboko nepravedan i neodrživ, potrebna je potpuna promjena'' Slika nije dostupna Najavili skup zajedništva U Savsku došao Zoran Erceg - 'Zamislite da je Karamarku na presicu došao Milanović'

Novoizabranu predsjednicu Hrvatske Kervatin podsjeća da je život 320.000 blokiranih građana Hrvatske postao glavnom izbornom temom koja je odlučila izbore "između bivšeg predsjednika koji temu nije prepoznao i predsjednice koja to jest".

FOTO Ovako je prvi dan nakon pobjede provela Kolinda Grabar Kitarović

"Mi iz udruge Blokirani uspjeli smo aktivnim zagovaranjem, sustavno i strateški, da se poruke izborne kampanje vrate u okvire realnog života", ističe Kervatin i Kolindi Grabar Kitarović poručuje da Hrvatska treba "predsjednicu koja će raditi, koja će trajno biti prisutna među svojim državljanima i pomno ih slušati". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene