Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova packa s Pantovčaka

Predsjednica uputila pismo premijeru Plenkoviću: "Primite Blokirane i riješite njihov problem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike uputila je pismo premijeru Andreju Plenkoviću, u kojem ga poziva da primi predstavnike Udruge Blokirani te da pronađe rješenje tog problema.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović pismo je proslijedila i Udrugi Blokirani, a oni su pismo i objavili na svojim stranicama.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

Premijera Predsjednica podsjeća da je od početka mandata upozoravala na taj problem, a kako su joj se iz Udruge obratili zbog šutnje ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića oko njihovog prijedloga mjera za izradu Nacrta prijedloga Ovršnog zakona, Grabar-Kitarović je odlučila reagirati pismom prema Vladi te zatražiti uključenje Blokiranih u Radnu skupinu za izradu spomenutog Nacrta prijedloga zakona.

"Poštovani gospodine predjedniče Vlade Republike Hrvatske...

... držim kako je krajnje vrijeme da se rješenju tog problema, koje ima vrlo velike socijalne, demografske, zdravstvene i druge posljedice na brojne naše građane, a, u dogledno vrijeme, može imati i nezanemarive političke posljedice, s krajnjom ozbiljnošću posveti najveća moguća pozornost. U tome smislu, uvjerena sam da bi Vaš prijam predstavnika Udruge Blokirani bitno pridonio rješenju tog velikog društvenog problema", napisala je između ostalog u pismu Predsjednica.

predsjednica-premijeru-1 by Anonymous Aykg3WDQ9a on Scribd

predsjednica-premijeru-2 by Anonymous Aykg3WDQ9a on Scribd

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene