Obavijesti Video Pretražite Navigacija
13. premještanje ureda

Predsjednica seli ured u Krapinsko-zagorsku županiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od srijede do petka preselit će ured u Krapinsko-zagorsku županiju, što je 13. premještanje njezina ureda izvan Zagreba.

Predsjednica Grabar-Kitarović najprije će u srijedu ujutro ispred zgrade Krapinsko-zagorske županije sa županom Željkom Kolarom i gradonačelnikom Krapine Zoranom Gregurovićem biti na podizanju predsjedničke zastave, a zatim će, među ostalim, održati radne sastanke s predstavnicima županije, saborskim zastupnicima, gradonačelnicima i načelnicima te predstavnicima udruga hrvatskih branitelja. Istog dana posjetit će i tvrtku "Jedinstvo Krapina" d.o.o., nakon čega će u Zaboku odati počast poginulim policajcima ispred krapinsko-zagorske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka se obdukcija Pored Krapine pronađeno tijelo muškarca: Sumnja se na nasilnu smrt Slika nije dostupna O ruralnom razvoju Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Mariji Bistrici s predstavnicima OPG-ova

Drugi dan hrvatska predsjednica obići će rodnu kuću prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću, položiti vijenac i zapaliti svijeću kod spomenika hrvatskoj himni u Zelenjaku, a u Humu na Sutli predviđen je sastanak s gospodarstvenicima i obrtnicima Krapinsko-zagorske županije, nakon čega će obići nekoliko tvrtaka u Klanjcu i Krapini.

U Krapini će biti na potpisivanju ugovora o darivanju državne imovine Krapinsko-zagorskoj županiji, koji će potpisati ministar državne imovine Goran Marić i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar.

Treći dan Kolinda Grabar-Kitarović u Gornjoj Stubici odat će počast poginulom vojnom pilotu Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva Rudolfu Perešinu i bit će na potpisivanju ugovora o sufinanciranju izgradnje njegove spomen-kuće. Među ostalim, posjetit će Srednju školu "Bedekovčina", gdje će s ministricom znanosti i obrazovanja Blaženkom Divjak te s profesorima i učenicima razgovarati o strukovnom obrazovanju i centrima kompetentnosti.

Posjetit će i Nacionalno marijansko svetište Majke Božje Bistričke, a na kraju i općine Konjščinu i Mihovljan. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene