Kolinda Grabar-Kitarović i Milijan Brkić (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Kolinda Grabar-Kitarović i Milijan Brkić (Foto: Robert Anic/PIXSELL)

Nemam što komentirati, slučaj je na DORH-u, rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirajući slučaj potpredsjednika Sabora Milijana Brkića, protiv kojeg je policija podignula kaznenu prijavu.


''Kada je riječ o građanima, o svim građanima Republike Hrvatske, uključujući i političare, uvijek mora vrijediti načelo da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja drugostupanjskom presudom'', naglasila je šefica države Kolinda Grabar-Kitarović.

Vezani članci Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milanović: "Vlada je u mirovinsku reformu išla preagresivno i prebrzo. Vremena za daljnje odluke ima" Miro Kovač (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kovač: "U kampanji Grabar-Kitarović događaju se podmetanja kojima je cilj naštetiti joj"

Dodala je da je ovo postupak koji će trajati. ''Ja kao predstavnica izvršne vlasti ne mogu se miješati u rad pravosudne vlasti'', rekla je Predsjednica.

''Iznimno mi je žao, to je biser svjetske kulture, jedan od simbola kršćanstva i nadam se da će se što prije obnoviti'', komentirala je ogromni požar koji je jučer zahvatio čuvenu parišku katedralu Notre-Dame.

 

Mnogi se pitaju zašto vatrogasci nisu iz zraka gasili Notre-Dame: Evo što kaže glavni vatrogasni zapovjednik RH