Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neće se miješati

Predsjednica o Milijanu Brkiću: ''Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nemam što komentirati, slučaj je na DORH-u, rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirajući slučaj potpredsjednika Sabora Milijana Brkića, protiv kojeg je policija podignula kaznenu prijavu.

''Kada je riječ o građanima, o svim građanima Republike Hrvatske, uključujući i političare, uvijek mora vrijediti načelo da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja drugostupanjskom presudom'', naglasila je šefica države Kolinda Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kreću po škorine glasove Milijan Brkić dobio konkretnu dužnost u kampanji Kolinde Grabar-Kitarović Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Održana sjednica Predsjedništva Plenković nakon sastanka vrha HDZ-a: ''Da se toliko rano ljudi pozicioniraju prije izbora, to još nije doživljeno''

Dodala je da je ovo postupak koji će trajati. ''Ja kao predstavnica izvršne vlasti ne mogu se miješati u rad pravosudne vlasti'', rekla je Predsjednica.

''Iznimno mi je žao, to je biser svjetske kulture, jedan od simbola kršćanstva i nadam se da će se što prije obnoviti'', komentirala je ogromni požar koji je jučer zahvatio čuvenu parišku katedralu Notre-Dame.

 

Aktualno Mnogi se pitaju zašto vatrogasci nisu iz zraka gasili Notre-Dame: Evo što kaže glavni vatrogasni zapovjednik RH Požar u katedrali Notre-Dame (Foto: AFP) Požar u katedrali Notre-Dame (Foto: AFP) Foto: Afp Prve snimke unutrašnjosti katedrale koju je zahvatio katastrofalan požar (Foto: AFP) Prve snimke unutrašnjosti katedrale koju je zahvatio katastrofalan požar (Foto: AFP) Foto: Afp Katedrala Notre Dame nakon požara (Foto: AFP) - 3 Katedrala Notre Dame nakon požara (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp Katastrofalan požar katedrale Notre Dame (Foto: AFP) Katastrofalan požar katedrale Notre Dame (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Katedrala Notre Dame nakon požara (Foto: AFP)1 - 1 Hrvatska Mnogi se pitaju zašto vatrogasci nisu iz zraka gasili Notre-Dame: Evo što kaže glavni vatrogasni zapovjednik RH 1/5 >>

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene