Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Kanadi je zapjevala ''Suzu za zagorske brege'', ali imala je problem sa stihovima.

Galerija


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravi u službenom posjetu Kanadi. Tamo se sastala s premijerom Justinom Trudeauom i družila s brojnom hrvatskom zajednicom.

Vezani članci Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Tisuće ljudi u Vukovaru i Škabrnji: Niz Dunav pušteni vijenci i 700 lampiona, kao tužno sjećanje na sve žrtve u Domovinskom ratu Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Rujevici (Foto: Pixsell,Igor Soban) - 4 Euforija na tribinama: Pogledajte kako je razdragana Kolinda Grabar-Kitarović navijala za Vatrene

Šefica države i suprug Jakov u kaubojskom gradu Calgaryju prisegnuli su i dobili šešire kakvi se daju počasnim gostima. Kako je izgledala ceremonija, pogledajte ovdje.

Poslije službene ceremonije uslijedila je zabava na kojoj je Predsjednica i zapjevala. Tamburaši nisu znali pjesmu koja joj je bila prvi izbor, pa su se složili da zapjevaju ''Suzu za zagorske brege'', ali i tu je zapelo.

''Sve smo pobrkali'', zaključila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.