Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte video

Novinar inzistirao na odgovoru pa mu Predsjednica iz ruke – otela mikrofon

Predsjednica Grabar-Kitarović uzela mikrofon novinaru (Foto: Dnevnik.hr)
Predsjednica Grabar-Kitarović uzela mikrofon novinaru (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Predsjednica Grabar-Kitarović uzela mikrofon novinaru (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Uporno inzistiranje novinara na odgovoru toliko je izbacilo iz takta predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović da je u jednom trenutku novinaru uzela mikrofon iz ruke.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović bila je toliko iziritirana inzistiranjem novinara televizije N1 Hrvoja Krešića da mu odgovori na pitanje da mu je u jednom trenutku čak zgrabila mikrofon kako bi ga prekinula. 

Pročitajte i ovo Milanović o Kolindi - 7 Oštre izjave Bivši ruski veleposlanik komentirao eksplozivne optužbe bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Slika nije dostupna Grabar-Kitarović u Parizu "Ne znam tko, ali netko pokušava unijeti razdor između mene i Vlade"

"Hvala vam lijepa na pitanju. Odgovorila sam vam na sve", ustvrdila je Predsjednica ne puštajući iz ruke Krešićev mikrofon. No on se nije dao smesti pa je nastavio s traženjem odgovora o tome zbog čega je odstupila od napisanog govora u UN-u o tzv. Marakeškoj deklaraciji.

"Jesam li ga pohvalila? Nisam. Ma možete mi citirati, normalno da sam sama gledala govor. I dalje pozdravljam činjenicu da međunarodna zajednica želi postići dogovor o migracijama. Ali, shvatite, u ovom trenutku to je, nažalost, stvar prijepora o kojima treba postići dogovor. Drugo, u ovom trenutku to je irelevantno za ljude koji žele živjeti svoj život i dobiti svoj kruh u Hrvatskoj. Hvala vam lijepa", bilo je posljednje što je Grabar-Kitarović izgovorila novinarima, nakon čega se okrenula i otišla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene