Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon utakmice

Grabar-Kitarović oduševljena: "Vatreni, pucam od ponosa!" Objavila i poruku o suprugu Jakovu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarovi?
Velikoj pobjedi hrvatske reprezentacije svjedočila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitrović, koja je prisustvovala utakmici Hrvatska – Mađarska na Poljudu.

Hrvatska nogometna reprezentacija na stadionu Poljud pobijedila je Mađarsku s 3:0. Bio je to razlog velike sreće i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je utakmicu pratila sa suprugom Jakovom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže odgovore HSS: "Predsjednice, dužni ste reći tko je vašem suprugu nudio braniteljski status!" Gospođa savjetuje Kolindu Grabar-Kitarović i Jakova na Dolcu ona nema sreće Gospođa na Dolcu zaustavila Kolindu Grabar-Kitarović i Jakova: Pogledajte koje im je savjete podijelila

Nakon veličanstvene pobjede Predsjednica je objavila post sa simpatičnim heštegom #Jakovjeizdržao.

''Što da vam kažem, presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji su se skupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska”, rekla je predsjednica za Jutarnji list.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene