Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarovi?

Velikoj pobjedi hrvatske reprezentacije svjedočila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitrović, koja je prisustvovala utakmici Hrvatska – Mađarska na Poljudu.


Hrvatska nogometna reprezentacija na stadionu Poljud pobijedila je Mađarsku s 3:0. Bio je to razlog velike sreće i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je utakmicu pratila sa suprugom Jakovom.

Vezani članci Jakov Kitarović Predsjednica na Twitteru brani muža: "Ne dirajte mi Jakova! On je tamo gdje Hrvatska pobjeđuje" Kolinda i Jakov u zagrljaju na proslavi 70 godina kompanije Ericsson Nikola Tesla (Foto: Pixsell,Borna Filić) - 3 Na proslavi obljetnice tehnološkog giganta: Predsjednica i suprug Jakov zagrljeni usred Arene

Nakon veličanstvene pobjede Predsjednica je objavila post sa simpatičnim heštegom #Jakovjeizdržao.

''Što da vam kažem, presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji su se skupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska”, rekla je predsjednica za Jutarnji list.