Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović)
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarovi?

Velikoj pobjedi hrvatske reprezentacije svjedočila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitrović, koja je prisustvovala utakmici Hrvatska – Mađarska na Poljudu.


Hrvatska nogometna reprezentacija na stadionu Poljud pobijedila je Mađarsku s 3:0. Bio je to razlog velike sreće i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je utakmicu pratila sa suprugom Jakovom.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na Facebooku: "Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona" Krešo Beljak (Foto: Pixsell,Patrik Macek)1 HSS: "Predsjednice, dužni ste reći tko je vašem suprugu nudio braniteljski status!"

Nakon veličanstvene pobjede Predsjednica je objavila post sa simpatičnim heštegom #Jakovjeizdržao.

''Što da vam kažem, presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji su se skupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska”, rekla je predsjednica za Jutarnji list.