Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović povodom sto dana na Pantovčaku - dala je veliki intervju za Dnevnik Nove TV.


Kolinda Grabar Kitarović je komentirala odnos s premijerom Milanovićem i otkrila kako se povremeno čuje s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, ali i Mirelom Holy. Otkrila je što smatra svojim najvećim uspjehom, kada misli posjetiti Srbiju. Osvrnula se i na aktualnu situaciju s braniteljima na Markovu trgu.

Branitelji su okupirali Markov trg imaju li oni vašu podršku?

'Moju podršku imaju apsolutno svi građani u Hrvatskoj sinoć sam otišla iz ureda negdje oko 2 sata u noći jer slike koje sam vidjela s Markova trga nisu dobre za Hrvatsku nisu dobre ni za unutarnje stanje ni za naše zajedništvo niti za naš međunarodni ugled i upravo zbog toga sam pozvala sve odgovorne na dostojanstveno ponašanje na mir na dijalog', kazala je Garbar Kitarović u intervjuu za Novu TV.

PREDSJEDNICA ZABRINUTA 'Pokušavam stupiti u kontakt s premijerom'

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović na setu serije Dar mar - 2 Kolinda Grabar-Kitarović o glumačkom debiju i najvećim izazovima na snimanju: ''Nisam za ovo ranije imala priliku'' Kolinda Grabar-Kitarović Ekskluzivno otkrivamo detalje! Pogledajte bivšu predsjednicu na snimanju serije: Kako se snašla kao glumica?

UŽIVO - KLEMM 'Nemojte upropastiti priliku. Blizu smo, na 70 posto dogovora'

Branitelji traže svoja prava no isto tako krše zakon! Nisu prijavili skup ostali su tamo iza 22 sata je li to uredu?

'Pozivam sve na poštivanje zakona, ustavnopravnog poretka i branitelje i državu ali da bi se to moglo riješiti poanta je razgovor i dijalog', poručila je hrvatska predsjednica.

Predsjednica je imenovala savjetnike za gospodarstvo - u Dnevniku Nove TV u 19:15 otkrivamo tko su joj ključni ljudi u gospodarskom sektoru!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook