Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napeta situacija

PREDSJEDNICA ZABRINUTA 'Pokušavam stupiti u kontakt s premijerom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom braniteljskih prosvjeda u Zagrebu, koji su kulminirali današnjim okupljanjem na Markovu trgu, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović poslala je priopćenje medijima.

Predsjednica potvrđuje kako je tijekom večeri pokušala stupiti u kontakt s premijerom Zoranom Milanovićem. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik u Koprivnici Milanović opleo po Plenkoviću: "On je manijak, kum kriminala u Hrvatskoj" Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima"

DRAMA SE NASTAVLJA Branitelji poručili: 'Ne izlazimo iz crkve do daljnjeg jer su nam ugroženi životi'

'Prateći događanja na Trgu Sv. Marka, pozivam sve odgovorne na iskorak k dijalogu i zajedničkom rješavanju otvorenih pitanja.

U skladu sa svojom odgovornošću za stabilnost u državi, pokušavam stupiti u kontakt s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem.

DRAMA SE NASTAVLJA Kordon policije ostaje na Markovom trgu - Predsjednica pokušavala dobiti premijera na telefon

Vjerujem kako je svima stalo do stabilnosti naše domovine, njezinog ustavnog i pravnog poretka kao i međunarodnog ugleda.

U tom duhu, još jednom pozivam na dostojanstvo, razum i dijalog.', napisala je Kolinda Grabar Kitarović u svom priopćenju.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene