Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Mir Božji, Hristos se rodi"

Predsjednica Grabar-Kitarović pravoslavnim vjernicima i mitropolitu Porfiriju čestitala Božić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srdačno čestitam Božić sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama, poručila je predsjednica Grabar Kitarović.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku vjernicama i vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Slika nije dostupna 8. listopada Predsjednica čestitala Dan neovisnosti: ''Želimo stvarati društvo i državu po mjeri hrvatskog čovjeka''

"Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno čestitam Božić sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama. Svima želim i obilje zdravlja, mira i svakoga dobra u novoj, 2019. godini!", napisala je predsjednica.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je i čestitku Njegovom Visokopreosveštenstvu gospodinu Porfiriju Periću.

"Tradicijskim pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno čestitam Božić Vama, svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatskoj sa željom da im ovaj blagdan donese obilje svakog dobra kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama", poručila je predsjednica u čestitki.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene