Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Srdačno čestitam Božić sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama, poručila je predsjednica Grabar Kitarović.


Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku vjernicama i vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Dnevnik.hr) HND zgrožen naputkom predsjednice Republike novinarima da se ne povode za stranim medijima Kolinda Grabar-Kitarović (Dnevnik.hr) ''Očekujem da se rekonstrukcija dogodi što je moguće prije jer Hrvatska nema vremena za gubljenje''

"Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno čestitam Božić sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama. Svima želim i obilje zdravlja, mira i svakoga dobra u novoj, 2019. godini!", napisala je predsjednica.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je i čestitku Njegovom Visokopreosveštenstvu gospodinu Porfiriju Periću.

"Tradicijskim pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno čestitam Božić Vama, svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatskoj sa željom da im ovaj blagdan donese obilje svakog dobra kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama", poručila je predsjednica u čestitki.