Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Srdačno čestitam Božić sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama, poručila je predsjednica Grabar Kitarović.


Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku vjernicama i vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Nakon Vlade i Predsjednica odbacila optužbe: ''Nikada ne bih tražila da se neka tema povuče iz slovenskih medija'' Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: screenshot/Facebook) Predsjednica čestitala Uskrs putem Facebooka: "Drage Hrvatice i Hrvati..."

"Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno čestitam Božić sa željom kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama. Svima želim i obilje zdravlja, mira i svakoga dobra u novoj, 2019. godini!", napisala je predsjednica.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je i čestitku Njegovom Visokopreosveštenstvu gospodinu Porfiriju Periću.

"Tradicijskim pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno čestitam Božić Vama, svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatskoj sa željom da im ovaj blagdan donese obilje svakog dobra kako bi osnaženi njegovim značenjem pridonijeli izgradnji društva solidarnosti i poštovanja prema svakom čovjeku i u godini koja je pred nama", poručila je predsjednica u čestitki.