Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

27 godina državne neovisnosti

Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Dan državnosti: "Budućnost Hrvatske u našim je rukama i u našim srcima!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je u nedjelju svim Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim državljankama i državljanima u domovini i diljem svijeta Dan državnosti Republike Hrvatske, a u čestitki istaknula je kako je budućnost Hrvatske u "našim rukama i našim srcima".

"Proslavljajući Dan državnosti, dan kada je odlukom Hrvatskoga sabora proglašena suverena i samostalna Republika Hrvatska, sjećamo se sa zahvalnošću naših branitelja, prvoga predsjednika dr. Franje Tuđmana i svih koji su dali doprinos stvaranju neovisne hrvatske države", istaknula je predsjednica Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Svečani prijam na Pantovčaku (Foto: Ured predsjednice) počeli se okupljati Dan državnosti: 1000 uzvanika stiže na svečani prijam u Ured predsjednice Slika nije dostupna Poruka na Facebooku Grabar-Kitarović čestitala Dan državnosti: "Razumijem nužnost zapošljavanja stranaca, no zahtijevam krajnju državnu odgovornost"

Predsjednica je u čestitki pozvala sve da budu ponosni na svoje uspjehe tijekom proteklih 27 godina državne neovisnosti, uspjehe koje iz dana u dan iznimnim rezultatima potvrđuju naši znanstvenici, sportaši, učenici, studenti, inovatori, poduzetnici i drugi građani, pronoseći ime naše države diljem svijeta.

"Neka nam današnji dan bude poticaj da ustrajemo u izgradnji takve Hrvatske koja će svim svojim državljanima biti prostor sigurnosti, mira, napretka i dobra. Budućnost Hrvatske u našim je rukama i u našim srcima!", poručila je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene