Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POZNATI I troškovi puta

Predsjednica na tekmu putuje s navijačima, sjedit će u društvu Medvedeva. Neće smjeti nositi dres, ali ima spremno rješenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao što je i potvrđeno iz njezina ureda, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović putuje u Soči, gdje će u subotu pratiti četvrtfinalnu utakmicu Rusije i Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

Kako nam je potvrđeno iz njezina ureda, Predsjednica će se u Rusiju uputiti sutra u 9 sati čarter-letom s drugim navijačima.

Pročitajte i ovo Ilustracija: AFP Zabrinjavajuće brojke Tijekom Mundijala poraslo obiteljsko nasilje u Engleskoj, nakon poraza od Hrvatske moguće još više slučajeva Navijači diljem Hrvatske bodre hrvatsku nogometnu reprezentaciju Mrze propuh, jedu janjeće glave... Britanski tabloid nasjeo na staru foru i otkrio kako Englezi vide Hrvatsku

U 18 sati održat će sastanak s ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, a s njim će tijekom utakmice sjediti u loži.

Zbog strogih pravila FIFA-e u loži ne smije nositi dres, pa će na sebi imati bijelu majicu preko koje će obući crveni sako.  Na sebi će imati i šal s hrvatskim nacionalnim obilježljima.

Put cijele delegacije koštat će 40 tisuća kuna, svi članovi odrekli su se svojih dnevnica.

"Idem službeno ovoga puta. Najradije dolazim na utakmice kao navijač, no mislim da bi bilo neprimjereno i uvredljivo prema domaćinu da ne odem u VIP ložu, gdje moram poštivati pravila ponašanja i odijevanja, no to ne znači da neću svim srcem navijati za našu reprezentaciju", rekla je te dodala kako će posjet Rusiji biti prigoda za "nogometnu diplomaciju".

Ruski predsjednik Vladimir Putin ne dolazi na četvrtfinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu između Rusije i Hrvatske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene