Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šaljite fotke!

Ovako izgleda 'predizborno asfaltiranje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jeku predizborne kampanje za lokalne izbore, diljem Lijepe naše sezona građevinskih radova je, slučajno ili ne, ali definitivno jest - na špici! Primjećuju to i čitatelji Dnevnik.hr-a, no zamjećuju i kako se u brzini lokalnim građevincima događaju i početničke greške...

Čitatelj Dnevnik.hr-a iz Prigorja Brdovečkog s područja općine Brdovec u Zagrebačkoj županiji, poslao nam je na redakcijski mail osobne dojmove o građevinskim akcijama u njegovom kraju, popraćeno fotografijama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kaos u gradu Urušio se dio zgrade u centru Zagreba, prekinut tramvajski promet: "Struja je počela frcati na sve strane" Slika nije dostupna Ljeto u splitskoj bolnici VIDEO Majka s bebom mjesec dana u bolnici i po cijeli dan sluša bušenje i štemanje: ''Prestrašno je ovo''

'Ovako se asfaltiraju ulice pred izbore! Ulica se zove Veliki Dio, u Prigorju Brdovečkom. Sama po sebi, ulica je uska, ali može i 'još uže'... Drugi dan su prošli 'smetlari' s kamionom i popucao je asfalt. Pametnom dosta!', piše nam čitatelj.

U međuvremenu nam je čitatelj iz Vukovara poslao fotografiju Đergajske ulice. 'Jednosmjerna ulica od 50-ak kuća dužine ispod 700 metara. Radovi na postavljanju kanalizacije i asfaltiranju su potrajati godinu i pol! Iako se u tome periodu radilo maksimalno osam mjeseci, ostatak smo se gušili u prašini ili bili u blatnoj kaljuži, ovisno o vremenu. I gle čuda, radovi gotovi na početku predizborne kampanje!', napisao je čitatelj.

Imate li i vi neku 'predizbornu fotodokumentaciju građevinskih radova' svakako pošaljite na: moj.report@novatv.hr s kratkim opisom uz naznaku 'Izbori u mom mjestu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene