Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Pravo je predsjednice Republike razgovarati sa svima koji su dobili saborski mandat', izjavili su u nedjelju Iz Ureda predsjednice Republike, Kolinde Grabar Kitarović, vezano za komentar Stipe Petrine iz Mosta.


'Pravo je predsjednice Republike razgovarati sa svima koji su dobili saborski mandat', izjavili su u nedjelju Iz Ureda predsjednice Republike, Kolinde Grabar Kitarović, vezano za komentar Stipe Petrine iz Mosta, a kojeg su prenijeli mediji, o kratkom razgovoru predsjednice sa čelnikom Mosta, Božom Petrovim, u četvrtak na Pantovčaku.

Vezani članci Slika nije dostupna Petrini nedvosmislena poruka iz MOST-a Slika nije dostupna Grabar Kitarović u četvrtak započinje konzultacije sa strankama

Stipe Petrina na svome je Facebooku, uz ostalo, objavio kako je zamolba predsjednice Republike da nakon konzultacija s izaslanstvom Mosta o mandataru, u četvrtak na Pantovčaku, nasamo razgovara sa čelnikom Božom Petrovim - "sramotno ponašanje predsjednice".

REVOLTIRAN POSTUPKOM PREDSJEDNICE 'Zatražila od nas trojice da napustimo sastanak jer ona želi u četiri oka popričati s gospodinom Božom'

Glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić istaknuo je da je "pravo je Predsjednice Republike razgovarati sa svima koji su dobili mandat Hrvatskom saboru".

"Na izravan upit predsjednice Republike izaslanstvu Mosta nitko, pa ni g. Petrina, nisu imali ništa protiv razgovora nasamo Predsjednice s predsjednikom Mosta g. Petrovom", dodao je glasnogovornik Đurić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook