Očaravajući krajolik Slunja i okolice te drugih dijelova Hrvatske snježnim je prekrivačem dodatno dobio na ljepoti.


Veliki dio Hrvatske jutros je osvanuo pod bijelim prekrivačem. Hladna fronta konačno je donijela dugoočekivani snijeg pa iako ga nije bilo u količinama koje bismo mogli nazvati pravim zimskim, ipak je razveselio mnoge.

Vezani članci Snijeg na Platku VIDEO Na Platku lepršaju snježne pahuljice: Hladna fronta spustila temperaturu na 5 stupnjeva Vojna vježba u Slunju - 2 Vatreni i uigrani: Ovako to izgleda kad "hrvatski topnici" uzmu moćan stroj u svoje ruke

Među mjestima s najviše snijega bio je Slunj, gdje ga je po podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda palo 20-ak centimetara. Snježni je pokrov dao dodatnu magičnost tamošnjem krajoliku, koji je sam po sebi očaravajući.

Društvo prijatelja Slunja i Rastoka na svom je Facebook profilu objavilo niz jutrošnjih fotografija Slunja, a javili su nam se i čitatelji iz raznih dijelova Hrvatske. Sve te prekrasne snimke možete pogledati u fotogaleriji.

Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana i hoće li se snježni pokrivač zadržati možete pročitati u našoj vremenskoj prognozi.