Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska u EU

Pratite SVEČANI PROGRAM ulaska Hrvatske u Europsku uniju na Novoj TV i Dnevnik.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Događanja UŽIVO povodom ulaska Hrvatske u EU pratite na portalu Dnevnik.hr, a opsežno o svim događanjima izvještava i Nova TV od 18:50 sati!

U 18:50 slijedi poseban Specijal, a potom Dnevnik Nove TV u redovnom terminu u 19:15. U Europsku uniju u programu Nove TV uvest će vas Ivana Petrović i Mislav Bago u specijalu koji kreće u 22:40 i traje do kasno u noć. Pratite ulazak Hrvatske u EU uz Novu TV i Dnevnik.hr!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik pred uzvanicima Josipović nazdravio ulasku u EU: Današnji me dan ispunjava ponosom! Slika nije dostupna CILJ JOŠ OD OSAMOSTALJENJA OSTVARENJE SNA: Hrvatska postala članica Europske unije!

Vaše fotografije i video snimke obilježavanja ulaska Hrvatske u Europsku uniju, ali i blokade prometa u Zagrebu, možete nam slati na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

Na proslavi pristupanja Hrvatske Europskoj uniji bit će, prema najavama, 15 predsjednika država, 13 predsjednika vlada, 3 predsjednika parlamenata te brojni ministri i drugi gosti - ukupno oko 170 visokih gostiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene