Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon strašne nesreće

Poznato stanje dvoje djece na koje je u Splitu naletio kombi: "Imamo indicije o tome što se dogodilo"

Aktualno Galerija Dvoje djece teško ozlijeđeno u Splitu - 1 Dvoje djece teško ozlijeđeno u Splitu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Dvoje djece teško ozlijeđeno u Splitu - 2 Dvoje djece teško ozlijeđeno u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Dvoje djece teško ozlijeđeno u Splitu - 3 Dvoje djece teško ozlijeđeno u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dvoje djece teško ozlijeđeno u Splitu - 4 Galerija 1/4 >>
Dvoje djece teško je ozlijeđeno u ponedjeljak na pješačkom prijelazu u Splitu. Sve se dogodilo na jednom od najprometnijih križanja u gradu. Više donosi reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Kombi je u Splitu u ponedjeljak navečer oborio dvoje djece na pješačkom prijelazu. Siniša Mihanović iz PU splitsko-dalmatinske kazao je da djeca imaju 14 godina i teško su ozlijeđena.

Iz splitske bolnice kažu da je jedno dijete na Zavodu za neurokirurgiju i nije životno ugroženo. Drugo je u Zavodu za intenzivnu pedijatriju i stanje mu je vrlo teško.

"Svjedoke nismo tražili, imamo neke momente o nastanku prometne nesreće. Pogledat ćemo i sa sigurnosnih kamera, imamo indicije o tome što se dogodilo", kaže Mihanović.

Vozač je, kažu, na slobodi. Prve analize pokazale su da nije u pitanju alkohol. Sve se dogodilo na jednom od najprometnijih mjesta u Splitu. Građani su ogorčeni i kažu kako im se ne sviđa što ne vide više policije. "Namiste se gori, kako će, u nekom ladu. Ovo nema nigdi policajaca ka šta je bilo, ali ovi su po centru, šuljaju se malo tamo, malo vamo, da ih se vidi", kaže jedan Splićanin.

Pedijatri su šokirani. "Zgrožena sam prometnim nesrećama u Hrvatskoj, zgrožena. Mislim da smo u vrhu Europe", kaže pedijatrica Višnja Armanda.

Ovom vozaču izuzeti su krvi i urin te se istraga nastavlja.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene