Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požari pod nadzorom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Splitsko-dalmatinske županije vatrogasci nadziru požarišta kod mjesta Muč na brdu Moseč, Korošce-Dugobabe, Šolta mjesto Gornje selo, Dugobabe-Rožića Kuće.

 I požar borove šume kod Vrgorca mjesto Lukavac pod nadzorom je gasitelja. U gašenju su sudjelovale lokalne snage s 20 vatrogasaca i tri vozila uz zračnu pomoć vatrogasnog helikoptera.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

>> Rasplamsao se požar, ljudi napuštaju otok

U Šibensko-kninskoj županiji pod nadzorom je požar trave i niskog raslinja kod mjesta Žitnić. 

Gasio ga je 21 vatrogasc iz Drniša i šest vozila. Požar je dijelom u miniranom području tako da je gašenje požara bilo otežano.

U Zadarskoj županiji je pod nadzorom požar na otoku Rivanj. 

U gašenju tog požara sudjelovale su županijske vatrogasne snage sa 82 vatrogasaca i 50 građana uz zračnu pomoć kanadera. 

Požarom nisu bile ugrožene kuće, a brzom intervencijom zračnih snaga s helikopterom su spašene dvije žene i četvero djece s vrha okruženog vatrom.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji pod kontrolom je požar borove šume i niskog raslinja kod Pločica, općina Konavle. U gašenju tog požara sudjelovale su županijske vatrogasne snage, DIP Dubrovnik i snage Hrvatske vojske sa 120 vatrogasaca i 30 vozila, uz pomoć dva kanadera i air tractora. 

Pod nadzorom je i požarište na lokaciji Knežica kod Komolca. 

Gasili su ga lokalni vatrogasci uz pomoć kanadera kao i
protupožarnog zrakoplova air tractor, a izgorjela površina još nije procijenjena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene