Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brzo je ugašen

Buknuo požar u domu za djecu u zagrebačkom Prekrižju, svi štićenici evakuirani. Na teren izašlo devet vozila i 24 vatrogasca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vatrogasci večeras su izašli na teren kako bi ugasili u požar u domu za djecu. Štićenici doma su evakuirani i požar je ugašen.

Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba večeras u 19:25 zaprimila dojavu o širenju dima iz Centra za odgoj i obrazovanje Prekrižje na lokaciji Gornje Prekrižje 48. Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o požaru u jednoj prostoriji u prizemlju.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Štićenici doma su evakuirani, manji požar je ugašen i u tijeku je odimljavanje.

U intervenciji je sudjelovalo devet vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca iz Vatrogasne postaje Centar i Vatrogasne postaje Novi Zagreb.

Iako se ne radi o gradskoj ustanovi, Grad Zagreb je kontaktirao ravnateljicu te ponudio pomoć, ako bude potrebna, za zbrinjavanje štićenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene