Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jake turbulencije

Jak vjetar, nepristupačan teren, kanaderi prizemljeni: Velika bitka s požarom kod Knina

Kanader
Kanader Foto: MORH
Požar koji zahvatio područje Podinarja u Šibensko-kninskoj županiji trenutno gasi 16 ljudi, a uvjeti gašenja otežani su zbog jakog vjetra. Dva kanadera koja pomažu u gašenju požara prizemljena su zbog jakog vjetra.

U području mjesta Polače, 15 kilometara udaljenom od Knina prije dva je dana buknula vatra s kojom se još uvijek bore vatrogasci s područja Šibensko-kninske županije.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Osim jakog vjetra, vatrogascima ne pomaže i nepristupačan teren, a sve otežavaju i otprije pali nagoreni borovi koji se nalaze blizu opožarenog područja.

U ovom trenutku požar gasi 16 vatrogasaca, a povremeno im pomažu i 2 kanadera koji imaju velikih problema s letenjem zbog turbulencija uzrokovanih jakim vjetrom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna borba s buktinjom U požaru kod Omiša ozlijeđen vatrogasac: Gorjelo na više mjesta u Dalmaciji

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VATROGASCI GA LOKALIZIRALI VIDEO Planuo požar na kući u srcu Osijeka: Zapalilo se krovište obiteljske kuće, u opasnosti bili i susjedni objekti

Iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije za DNEVNIK.hr su potvrdili da nema ugroženih naselja ni stambenih objekata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene