Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odjekuju eksplozije

VIDEO Kod Pakoštana izbio požar na minskom području, stigli i kanaderi: ''Još nemamo vatru pod kontrolom''

Aktualno Galerija Požar u Vrani kod Pakoštana - 2 Požar u Vrani kod Pakoštana - 2 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Vrani kod Pakoštana - 1 Požar u Vrani kod Pakoštana - 1 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Vrani kod Pakoštana Požar u Vrani kod Pakoštana Foto: DNEVNIK.hr +0 Kanader u Vrani kod Pakoštana Galerija 1/4 >>
Vatrogasci se u mjestu Vrana kod Pakoštana od sinoć bore s vatrom. Požar je izbio na minskom području.

Od četvrtka navečer vatrogasci se bore s požarom u Vrani kod Pakoštana.

''Vatra je izbila na području punom mina, pa se svako malo čuju i eksplozije, a sada je i vjetar promijenio smjer. Kuće nisu ugrožene, udaljene su oko dva kilometra na strani suprotnoj od požara. Pozvana su i dva kanadera'', izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić.

 

Na terenu su pripadnici DVD-ova Polača i Pakoštane.

''Požar je aktivan od srijede. On se cijelo vrijeme nadgledao sa zemaljskim snagama s udaljenosti s minski nesumnjivog područja jer je cijelo vrijeme gorio u vrdima. Dolaskom na cestu Vrana-Ceranje smo započeli s gašenjem zemaljskim snagama i kad je izašao s minski sumnjivog područja pozvane su i zračne snage koje sada djeluju na požaru'', otkrio je vatrogasni zapovjednik Zadarske županije Matej Rudić.

''Još nemamo vatru pod kontrolom. I s jedne i s druge strane brda su mine tako da vatrogasci uopće ne ulaze unutra'', dodao je zapovjednik. 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene