Materijalna šteta zasad nije utvrđena, obavijestila je policija. Poznati narodnjački Ray Grill Club izgorio je srijedu rano ujutro.


Zagrebačka policija objavila je danas detalje očevida požara u kojem su u srijedu rano ujutro izgorjeli poznati narodnjački Ray Grill Club i dio restorana Lido na zagrebačkom Jarunu u vlasništvu tvrtke Asii Pro d.o.o., odnosno braće Ivana i Nikole Bušljete.

FOTO Noćni klub na Jarunu u potpunosti izgorio

Vezani članci Požar u Dubravi Požar u zagrebačkoj Dubravi: Planula baraka kraj bolnice, vatrogasci brzo intervenirali Izgorjela menza škole Stjepan Radić u Kaštel Štafiliću - 5 Uhićen piroman koji je podmetnuo požar u kojem je izgorjela školska kuhinja u Kaštel Štafiliću, nosio je bocu s benzinom

Jučerašnjim očevidom obavljenim oko 3.45 sati u Aleji Matije Ljubeka na Trešnjevci utvrđeno je da je nepoznati počinitelj došao do ugostiteljskog objekta u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, razbio ostakljenu stijenku i polio unutrašnjost zapaljivom tekućinom koju je ju zapalio otvorenim plamenom zbog čega je izbio požar, koji se proširio na cijeli prostor te zahvatio dio krovišta i obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Tijekom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta zasad nije utvrđena. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook