Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavila policija

Požar u klubu na Jarunu podmetnut: Razbio staklo, unutrašnjost polio tekućinom te zapalio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Materijalna šteta zasad nije utvrđena, obavijestila je policija. Poznati narodnjački Ray Grill Club izgorio je srijedu rano ujutro.

Zagrebačka policija objavila je danas detalje očevida požara u kojem su u srijedu rano ujutro izgorjeli poznati narodnjački Ray Grill Club i dio restorana Lido na zagrebačkom Jarunu u vlasništvu tvrtke Asii Pro d.o.o., odnosno braće Ivana i Nikole Bušljete.

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist

FOTO Noćni klub na Jarunu u potpunosti izgorio

Jučerašnjim očevidom obavljenim oko 3.45 sati u Aleji Matije Ljubeka na Trešnjevci utvrđeno je da je nepoznati počinitelj došao do ugostiteljskog objekta u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, razbio ostakljenu stijenku i polio unutrašnjost zapaljivom tekućinom koju je ju zapalio otvorenim plamenom zbog čega je izbio požar, koji se proširio na cijeli prostor te zahvatio dio krovišta i obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Tijekom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta zasad nije utvrđena. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene