Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kanaderi u akciji

Ponovno gori na jugu Istre blizu popularnog turističkog odredišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na području Santa Marine u blizini Labina, koji je lokaliziran 20. kolovoza, u ponedjeljak se ponovno aktivirao, objekti nisu ugroženi ali zbog jakog vjetra koji otežava gašenje i nepristupačnog terena zatraženo je i djelovanje dvaju kanadera, a jedan od njih već gasi požar.

Gori na izuzetno nepristupačnom terenu, a u gašenju sudjeluje 20 vatrogasaca s 10 vozila iz Javne vatrogasne postrojbe Labin te dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Labinštine, kao i dva pripadnika Hrvatskih šuma, priopćila je Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ).

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Pročitajte i ovo Požar, ilustracija vatrogasci na terenu Kod naplatne postaje Demerje zapalio se automobil, promet preusmjeren na Lučko

Pročitajte i ovo Eksplozija u Dalmaciji na dijelu magistrale FOTO/VIDEO Kod Opuzena se zapalio kombi, došlo je do eksplozije plinskog spremnika. Lakše ozlijeđen vatrogasac

"Objekti nisu ugroženi, ali zbog jakog vjetra koji otežava gašenje i nepristupačnog terena, zatražili smo i djelovanje dvaju kanadera“, kazao je županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac te dodao kako jedan kanader već gasi požar, a drugi je u dolasku.

Požarište je udaljeno 5 kilometara od Rapca, popularnog turističkog odredišta. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene