Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niz požara ugašeno

Požar kod Bijelog vrha traje već sedmi dan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci i dalje nastoje ugasiti požar na području Otrića-Pribudića kod Bijelog vrha, koji je buknuo još prije tjedan dana, izvijestila je jutros Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Požarom je zahvaćena trava i nisko raslinje, površina nije procijenjena, a na gašenje su upućeni pripadnici Državne interventne postrojbe iz Splita i Zadra. Tijekom jučerašnjeg dana u gašenju su sudjelovala i dva air tractora, dva canadaira te dva helikoptera za prijevoz gasitelja.

>> Lokaliziran požar na brdu Pulac iznad Rijeke

Požar u Smokoviću, koji je bio dojavljen jučer ujutro, ugašen je sinoć u 22,30 sati. Vatrom je bilo zahvaćeno 24 hektara trave i niskog raslinja. U gašenju tijekom jučerašnjeg dana sudjelovala su dva canadaira, četiri air tractora te 28 vatrogasaca i 12 vatrogasnih vozila.

>>
EKSKLUZIVNO Svjedočili smo nadljudskim naporima na +60 u kabini kanadera!

Tijekom dana jučer ugašen je ili lokaliziran niz požara u Dalmaciji, na područjima Lokve Rogoznica, Šestanovca - Prpuše, Trilja predio Kamešnica, Žrnovnice predio Sirotkovići, Prgometa, Plavno - Raštela, Kistanje-Krnjeuve. Ugašen je i požar na području Sušačke Drage u Primorju. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene