Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požarišta pod kontrolom

Lokaliziran požar na brdu Pulac iznad Rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar iznad Rijeke na brdu Pulac, Veli vrh, lokaliziran je u 16,39 sati, a u vatri je opožareno oko 14 hektara borove šume, izvijestila je večeras Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U gašenju požara sudjelovalo je 39 vatrogasca s 11 vozila iz JVP-a Rijeka i DVD-a Drenova, Sušak, Jelenje, Kastav i Klana te dva Canadaira.

Pod kontrolom gasitelja je i požar koji je buknuo jutros kod mjesta Smoković u Zadarskoj županiji. Na požarištu i dalje dežuraju vatrogasci JVP-a Zadar. U gašenju su im tijekom dana pomoć pružale zračne snage.

>> Novo žarište: Gori kod Rijeke, vatra u blizini kuća

Na području Otrića-Pribudića, kod Bijelog vrha požar je i dalje je aktivan. Požar su tijekom dana gasile lokalne vatrogasne snage te DIP Split i DIP Zadar. Dio požara koji se jednim dijelom proširio na područje Šibensko-kninske županije, na područje Plavno, lokaliziran je u 16,10 sati. Taj dio požarišta gasili su vatrogasci JVP-a Knin, DVD-a Knin i DIP-a Šibenik. Tijekom dana požar su gasile i zračne snage koje su povučene. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene