Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potresni blog majke na čije je dijete naletjela Hitna pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godinu i pol nakon što je vozač Hitne pomoći na križanju ulica Malešnice i Ante Topića Mimare pregazio na zebri 7-godišnju djevojčicu, njezina majka živi s boli koja ne jenjava nego je, kaže, iz dana u dan sve veća.

Majka više od godinu dana vodi jedan od najpotresnijih blogova koji smo ikada imati prilike čitati, pišući kako proživljava tragediju na adresi malenazvijezdice.blog.hr, prisjeća se uspomena, objavljuje fotografije i video zapise svoje kćeri, posvećene pjesme...

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Pretužna je to priča o tragičnoj pogibelji prekrasne djevojčice. Stradala je kada je na nju 2006. naletjelo vozilo Hitne pomoći (više).

Majka putem bloga moli i podsjeća na potpisivanje peticije o pooštravanju kazni za ubojice na cestama, a putem bloga koji je okupio i druge obitelji čiji su bližnji tragično poginuli, želi da svi neoprezni vozači vide kakvu tragediju mogu izazvati ako se ne pridržavaju pravila i zakona.

Najgore što se jednom roditelju može dogoditi jest gubitak djeteta. Upravo tu neizdrživu bol prolaze i Stelini roditelji, a njena je majka otvorila blog kako bi pokušala bar malo opisati svoju ogromnu i neizdrživu tugu.

"Počinje najgori mjesec u godini, mjesec kada su mi te uzeli. Nasilno, mučki. Djevojčice s crvenom torbom. A samo si htjela doći u školu. Što su mislili tvoji prijatelji kada nisi došla? Još jučer dan si bila s njima i nisi bila bolesna. Je li se itko pitao gdje nam je Stelica. Dok su oni polako sjedali u klupe i vadili svoje knjige i bilježnice ti si u svojoj krvi ležala, zgažena kao malo lane." 

Na blogu iz posta u post upoznajemo kakvo je to divno dijete bilo i čitamo nezamislivo teške emocije kroz koje prolazi obitelj koja je Stelicu izgubila... Blog ima i sestra poginule djevojčice na adresi nedostajesnam.blog.hr/.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene