Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠ JEDAN

Snažno zatreslo u Sredozemlju: Potres od 5,8 stupnjeva osjetili i u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potres magnitude 5,8 stupnjeva zabilježen je u prvim satima četvrtka u središnjem dijelu Sredozemnog mora, a podrhtavanje tla osjetilo se i u Dubrovniku.

Prema izvješću Europskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), potres se dogodio nešto prije dva sata po srednjoeuropskom vremenu. Epicentar je bio oko 240 kilometara jugozapadno od grčke pokrajine Methoni, a hipocentar na dubini od 10 kilometara.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Prema svjedočenjima s internetskog portala EMSC-a (emsc-csem.org), potresa su bili svjesni stanovnici mnogih mediteranskih zemalja, a u Hrvatskoj su ga osjetili Dubrovčani, iako su bili udaljeni 846 km od epicentra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene