Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenuo na planinarenje

Potraga za Poljakom nestalim na brdu Imber

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros je nastavljena potraga za jučer nestalim poljskim turistom kojemu se izgubio trag na brdu Imber iznad Omiša, potvrđeno je u splitskoj policiji, a isto je novinarima rekao i pročelnik splistkog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) Petar Škorić.

Ono što se zna je da je Poljak Tomasz Troszok (35) u utorak oko 16 sati sa četiri svoja sunarodnjaka krenuo na planinarenje na brdo Imber iznad Omiša. Petorica turista su krenuli prema tvrđavi Hortica kada se Tomasz u jednom trenutku odvojio od grupe, kaže policija.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Nestala žena Traje potraga Jeste li je vidjeli? U Zagrebu je prije nekoliko dana nestala mlada Peruanka

Poljak je svojim prijateljima kazao kako ide do izletišta na Imberu i od tada mu se gubi svaki trag. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, a osim njih u potragu su se jučer ujutro zaputili i Poljaci koji su u Hrvatsku došli zajedno sa nestalim muškarcem. U potragu se jučer uključio i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ), no unatoč naporima spasitelja Poljak nije pronađen. Traganje je nastavljeno i popodne kada je nestalog tražilo deset pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), a nešto poslije 19 sati je zbog noći potraga prekinuta i nastavljena jutros. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene