Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestali proteklu nedjelju

U tijeku potraga za albanskim ribarima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska Obalna straža pokrenula je akciju spašavanja i traganja za tri albanska ribara koji su nestali proteklu nedjelju, objavio je MORH sinoć na svojim stranicama.

Nakon dojave zapovjednika albanske ratne mornarice Kristaqa Gervenija da se na graničnom dijelu mora između Hrvatske i Crne Gore, oko 7 do 15 nautičkih milja jugozapadno od rta Oštro, nalazi gumeni čamac dužine oko 7 metara u kojem su tri albanska ribara, pokrenuta je akcija spašavanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novigrada Pronađena brodica nestalih ribara, njih i dalje traže: "I dalje se nadamo da ćemo ih pronaći" Potraga za nestalim ribarima, ilustracija - 4 stigli ronioci Potraga za nestalim ribarima: Pronađeno je nešto na 27 metara dubine

Nakon dojave u 11,19 sati odmah je obaviještena pomorska policija Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske županije, Lučka kapetanija Dubrovnik, Središnjica traganja i spašavanja u Rijeci i Gorska služba spašavanja. Obalna straža RH u potragu je uputila svoj brod 'Andrija Mohorovičić', a helikopter Mi-8 pretražio je područje oko rta Oštro. Zbog loših vremenskih prilika spasioci noćas ništa nisu otkrili.

Jutros u 7 sati akcija spašavanja je nastavljena, no i dalje su vrlo loši vremenski uvijeti, odnosno jak jugo. No, usprkos vremenu, potraga se nastavlja', rekao nam je dežurni djelatnik Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene