Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometnice pune vode

Obilna kiša ''potopila'' Split: Potopljeni Dioklecijanovi podrumi, ne rade neki semafori

Obilna kiša pala u Splitu (Foto: Dalmacija danas)
Obilna kiša pala u Splitu (Foto: Dalmacija danas) Dalmacija danas
Aktualno Galerija Obilna kiša pala u Splitu (Foto: Dalmacija danas) Obilna kiša pala u Splitu (Foto: Dalmacija danas) Foto: Dalmacija danas Obilna kiša pala u Splitu (Foto: Dalmacija danas) Obilna kiša pala u Splitu (Foto: Dalmacija danas) Foto: Dalmacija danas +0 Obilna kiša pala u Splitu (Foto: Dalmacija danas) Galerija 1/3 >>
Obilna kiša spustila se na Split uslijed čega su potopljene prometnice, a poplavljeni su i Dioklecijanovi podrumi.

Sinoć se na Split sručila obilna kiša te je izazvala brojne probleme u gradu. Primjerice na ulici Domovinskog rata, prema izlazu iz grada, kod Antipirosa stvorio se oveći bazen vode koji otežava prolazak, piše Dalmacija danas.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Prizori blata sa festivala Imaju 11 pari nogu FOTO Iz poplavljene pustinje izgmizala gadna stvorenja s tri oka, probudila su se nakon dugo vremena: Dok ljudi bježe s paklenog festivala, oni haraju blatom

Glasnogovornica Antonela Lolić kazala je da će ophodnje biti upućene na teren: ''Policija će otići obaviti provjere, a uputili smo i ophodarsku službu da provjere stanje na cesti. Zasad nemamo nikakve prijave građana o nemogućnosti prolaska cestom, ali uputit ćemo sve nadležne službe''.

Poplivali su Dioklecijanovi podrumi, a stanovnici Sućidra su ostali bez električne energije. Zbog nestanka struje u dijelovima Splita ne rade neki semafori.

U međuvremenu, piše Dalmacija danas, kiša nastavlja padati pojačanim intenzitetom, pa se očekuju daljnji problemi s bujicama i poplavnim vodama.

Iznad Donjeg Sitnog bujice i blato prekrili su velik dio kolnika, a jadna oveća kamena gromada pala je na kolnik i potpuno onemogućila promet jednom prometnom trakom.

U nastavku pogledajte video poplavljenih splitskih ulica koje su snimili novinari portala Dalmacija danas.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene