Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Gračaca

Ženu na groblju ugrizao poskok, bila je noć, a onda je naišao poštar...

Poskok (Foto: Pixell)
Poskok (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Poskok (Foto: Pixell) Poskok (Foto: Pixell) Foto: Pixell Poskok (Foto: Pixell) Poskok (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Poskok (Foto: Pixell) Galerija 1/3 >>
Poskok je ženu na groblju u Gračacu ugrizao za nogu, a život joj je možda spasio poštar koji je naišao i prevezao je do Hitne pomoći.

U gospićkoj bolnici oporavlja se starija ženska osoba koju je u utorak navečer u Gračacu ugrizao poskok.

Pročitajte i ovo Izmještanje poskoka u Rovinju 3 "Uspješno izmještena" FOTO Ajme! Rovinjski vatrogasci iz panja u parku izvukli veliku zmiju Slika nije dostupna UŽAS NA KUPANJU Ženu ugrizla zmija na plaži usred Splita: "Bilo je jako puno krvi... Ugrizla me ravno u venu"

Do ugriza je došlo u poslijepodnevnim satima te je pravovremenom reakcijom djelatnika Hitne medicinske pomoći u Gračacu žena prevezena u OB Gospić, gdje je smještena na Odjelu intenzivnog liječenja, piše Novi list.

Ženu je poskok ugrizao dok je bila na groblju. Prilikom čišćenja groba zmija koja se skrivala u blizini vjerojatno se prepala te je nesretnu ženu, koja je bila u društvu s prijateljicom, ugrizla za nogu.

S obzirom da niti jedna od njih nije imala mobitel, izašle su na cestu i pješice krenule po pomoć. Nakon što su prehodale više od jednog kilometra, naišao je poštar koji ih je prevezao do lokalne ambulante, a od tamo je nesretna žena prevezena do najbliže bolnice u Gospiću, koja je udaljena pedesetak kilometara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene