Poskok je ženu na groblju u Gračacu ugrizao za nogu, a život joj je možda spasio poštar koji je naišao i prevezao je do Hitne pomoći.

Galerija Poskok (Foto: Pixell) Poskok (Foto: Pixell) +0 Poskok (Foto: Pixell)

U gospićkoj bolnici oporavlja se starija ženska osoba koju je u utorak navečer u Gračacu ugrizao poskok.

Vezani članci Hrvatski šaptač poskocima - 1 Hrvatski šaptač poskocima ima važan savjet za sve koji idu u prirodu: "Piknuo me tu pod nokat, to je najopasnije" Slika nije dostupna Oči u oči s poskokom: 'Što Bog da, pomislio sam na dijete i ženu'

Do ugriza je došlo u poslijepodnevnim satima te je pravovremenom reakcijom djelatnika Hitne medicinske pomoći u Gračacu žena prevezena u OB Gospić, gdje je smještena na Odjelu intenzivnog liječenja, piše Novi list.

Ženu je poskok ugrizao dok je bila na groblju. Prilikom čišćenja groba zmija koja se skrivala u blizini vjerojatno se prepala te je nesretnu ženu, koja je bila u društvu s prijateljicom, ugrizla za nogu.

S obzirom da niti jedna od njih nije imala mobitel, izašle su na cestu i pješice krenule po pomoć. Nakon što su prehodale više od jednog kilometra, naišao je poštar koji ih je prevezao do lokalne ambulante, a od tamo je nesretna žena prevezena do najbliže bolnice u Gospiću, koja je udaljena pedesetak kilometara.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju