Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odlazak Kolinde Grabar-Kitarović u SAD dobio je epilog.


Oko posjeta predsjednice Kolinde Grabar Kitarović SAD-u, u medijima se sada pojavila službena diplomatska bilješka hrvatskog veleposlanstva u Washingtonu. Prema njoj, posjet je bio radnog karaktera i trajao je od 1. do 7. siječnja.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović, arhiva (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Predsjednica još ne zna kad će objaviti kandidaturu, Milanović će idući tjedan, ali pojavio se novi problem: ''Rehabilitirao bi stranku koja ga je prevarila'' Tanker u plamenu (Foto: AFP) Drama na Bliskom istoku: Iran "kategorički odbacio" umiješanost u napade na tankere

Za vrijeme posjeta predsjednica se, kako stoji, sastala s 20-ak visokih američkih dužnosnika, vodstvom Pentagona te suradnicima bliskim izabranom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Ipak, iz službene bilješke javnosti i dalje nisu poznata sva imena ljudi s kojima se Grabar-Kitarović susrela.

Podsjetimo, za vrijeme boravka u SAD-u predsjednica je poručila da je obavila mnoštvo sastanaka, a prve informacije o tome s kim se sastala pojavile su se na Twitteru.

U srijedu je Predsjednica uz poruku ''Domovini vjerni'' objavila fotografije s, kako je napisala, druženja s najužim timom.