Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trajat će od 1. kolovoza 2015. do 08. travnja 2016. godine.


Porezna uprava na svojim je stranicama izvijestila da imaju novu nagradnu igru. Zove se ​'Traži račune i ulovi kune!'. Sretni dobitnik osvojit će novac ili ljetovanje u idućoj godini. No na taj će način i građani skupljajući račune loviti prekršitelje.

Porezna uprava dijeli 500.000 kuna

Vezani članci Cijena karte za zidine (Foto: Dnevnik.hr) Nakon više od dva mjeseca dobili smo odgovor Porezne uprave zašto se milijunska zarada od prodaje karata za dubrovačke zidine ne fiskalizira Računi (Foto: Arhiva/Davor Puklavec/PIXSELL) Obavezan QR kod na računu? "Zar je tako teško shvatiti da se siva zona odrađuje bez ikakve dokumentaicije i bez ikakvog traga?"

'Građani, pridružite nam se i ovaj put! Ne dozvolite da svakog dana pošteno odvajate dio teško zarađenog novca za sigurniju zajedničku budućnost, a da pojedini obveznici fiskalizacije taj novac zadržavaju samo za sebe! Zato tražite i skupljajte račune pri svakoj kupnji te zaigrajte novu nagradnu igru Porezne uprave 'Traži račune i ulovi kune'! Ukupno će imati 4 kola. Trajat će od 1. kolovoza 2015. do 08. travnja 2016. godine. Za sudjelovanje je potrebno skupiti 20 računa. Svako kolo dijelit će se nagrade na potrošačkoj kartici HPB-a u vrijednosti 7.500, 10.000, 15.000, 25.000 kuna ili ljetovanje u 2016. godini.', izvijestili su.

Sve detalje nagradne igre pročitajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook