Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova nagradna igra

Porezna dijeli novac i ljetovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trajat će od 1. kolovoza 2015. do 08. travnja 2016. godine.

Porezna uprava na svojim je stranicama izvijestila da imaju novu nagradnu igru. Zove se ​'Traži račune i ulovi kune!'. Sretni dobitnik osvojit će novac ili ljetovanje u idućoj godini. No na taj će način i građani skupljajući račune loviti prekršitelje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dobre vijesti Objavljeno kad stiže povrat poreza: Nadležna uprava otkrila detalje Slika nije dostupna Drama u Vinkovcima Inspektori zapečatili objekt, radnici tvrde - 'Izdali smo račun!'

Porezna uprava dijeli 500.000 kuna

'Građani, pridružite nam se i ovaj put! Ne dozvolite da svakog dana pošteno odvajate dio teško zarađenog novca za sigurniju zajedničku budućnost, a da pojedini obveznici fiskalizacije taj novac zadržavaju samo za sebe! Zato tražite i skupljajte račune pri svakoj kupnji te zaigrajte novu nagradnu igru Porezne uprave 'Traži račune i ulovi kune'! Ukupno će imati 4 kola. Trajat će od 1. kolovoza 2015. do 08. travnja 2016. godine. Za sudjelovanje je potrebno skupiti 20 računa. Svako kolo dijelit će se nagrade na potrošačkoj kartici HPB-a u vrijednosti 7.500, 10.000, 15.000, 25.000 kuna ili ljetovanje u 2016. godini.', izvijestili su.

Sve detalje nagradne igre pročitajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene