Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privremena postaja

Poplavljena Gunja: Policija u pokušaju krađe spriječila pljačkaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Želimo spriječiti mogućnost bilo kakvog upada s druge strane i pljačke', rekao je ministar Ostojić.

Na međunarodnom graničnom prijelazu Gunji između Hrvatske i BiH, koji još nije u funkciji, uskoro bi se trebala otvoriti privremena policijska postaja za nadzor državne granice uz BiH, izjavio je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, koji je obišao taj prijelaz.

Pročitajte i ovo Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja Slika nije dostupna Ne namjeravaju stati LIJEPO OD NJIH, ALI TUŽNO ZA NAS Ako neće hrvatska vlada, hoće Turska

S prijelaza se voda povukla pa ga od naplavina Save čiste pripadnici vatrogasnih postrojba.

'Želimo spriječiti mogućnost bilo kakvog upada s druge strane na ovo područje i eventualno pljačkanje', rekao je Ostojić, dodajući kako se nada da će granični prijelaz Gunja uskoro biti ponovno otvoren za granični promet.

Istaknuo je kako je bilo pokušaja krađe na poplavljenim područjima te da je policija u tom naumu spriječila šest osoba u čamcima.

Ostojić: 'Nije se pridržavalo županijskog plana zaštite i spašavanja'

'Ovo su momenti u kojima nema uopće dileme hoće li policija to sprječiti ili ne svim sredstvima jer to policijske ovlasti u ovakvim situacijama u potpunosti dozvoljavaju', rekao je ministar unutranjih poslova.

Ostojić je izjavio i da ne može potvrditi informaciju po kojoj je u poplavama u županjskoj Posavini poginula još jedna osoba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene