Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popis portala koji su dobili gradski novac

Zagrepčani, znate li koje medije sufinancirate?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Zagreb objavio je rezultate natječaja za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama za 2012. godinu. Ovom odlukom Grad Zagreb će sa 1,27 milijuna kuna sufinancirati izabrane portale.

Ovo je popis portala koji su zatražili, i dobili novac od Milana Bandića. Porezni obveznici Grada Zagreba njihov će rad sufinancirati s 1,27 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo DORH Vruća fotelja Objavljena imena kandidata za novog šefa DORH-a Nasljednik državne odvjetnice - 2 Izgledan odabir Dnevnik Nove TV doznaje tko je kandidat koji bi mogao naslijediti Zlatu Hrvoj Šipek: "DORH u ovom trenutku treba nešto što dugo nije imao"

Natječaj je objavljen 19.lipnja 2012. godine. Javiti su se mogli svi portali koji su registrirani u Zagrebu i koji najmanje 6 mjeseci kontinuirano izvještavaju o događajima u vezi s radom Gradske skupštine, oni koji svojim programskim sadržajem nisu proizašli iz tiskanih medija.

>> Bandić: Ne samo da ću staviti veto na poskupljenja, nego ću tražiti smanjenje komunalija

Od portala koji su  dobili gradski novac, očekuje se da građane informiraju o radu gradskih vlasti - gradonačelnika, Gradske skupštine i Vijećima gradskih četvrti. Također, moraju pisati o  manifestacijama, priredbama i skupovima kojima je pokrovitelj Gradska skupština Grada Zagreba te temama u vezi s pitanjima i pritužbama građana Grada Zagreba koji se obraćaju gradskim zastupnicima radi ostvarivanja svojih prava i interesa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene