Grad Zagreb objavio je rezultate natječaja za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama za 2012. godinu. Ovom odlukom Grad Zagreb će sa 1,27 milijuna kuna sufinancirati izabrane portale.


Ovo je popis portala koji su zatražili, i dobili novac od Milana Bandića. Porezni obveznici Grada Zagreba njihov će rad sufinancirati s 1,27 milijuna kuna.

Vezani članci Ilustracija U tijeku su natječaji za stipendije Grada Zagreba: "Imamo povećanje u odnosu na prošlu godinu" Slika nije dostupna Milanović: Kampanja je bila zloćudna; HDZ: Mi smo najjača stranka

Natječaj je objavljen 19.lipnja 2012. godine. Javiti su se mogli svi portali koji su registrirani u Zagrebu i koji najmanje 6 mjeseci kontinuirano izvještavaju o događajima u vezi s radom Gradske skupštine, oni koji svojim programskim sadržajem nisu proizašli iz tiskanih medija.

>> Bandić: Ne samo da ću staviti veto na poskupljenja, nego ću tražiti smanjenje komunalija

Od portala koji su  dobili gradski novac, očekuje se da građane informiraju o radu gradskih vlasti - gradonačelnika, Gradske skupštine i Vijećima gradskih četvrti. Također, moraju pisati o  manifestacijama, priredbama i skupovima kojima je pokrovitelj Gradska skupština Grada Zagreba te temama u vezi s pitanjima i pritužbama građana Grada Zagreba koji se obraćaju gradskim zastupnicima radi ostvarivanja svojih prava i interesa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju