Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godišnjica

Položeni vijenci u Rudinama na mjestu željezničke nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izaslanstvo Državne uprave za zaštitu i spašavanje položilo je cvijeće i zapalilo svijeće u Rudinama 20-tak kilometara sjeverozapadno od Splita, na mjestu gdje je na današnji dan u željezničkoj nesreći poginulo šest, a ozlijeđeno 55 osoba.

Izaslanstvo DUZS predvodili su pomoćnik glavnog vatrogasnog zapovjednika za priobalje Tomislav Vuko i pročelnik splitskog Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Petar Škorić.

Pročitajte i ovo Polaganje vijenaca na spomen-obilježje (Foto: Vijesti u 14h) TUŽNA OBLJETNICA Svjedočanstva preživjelih iz Veleprometa: "Nisam mogla zamisliti da čovjek može drugog čovjeka toliko mrziti" Slika nije dostupna Uoči obljetnice 'Oluje' Državna izaslanstva na Mirogoju položila vijence u spomen na poginule branitelje

U Rudinama su jučer na mjestu tragedije vijenac zajednički položili ministar mora prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta i predsjednik Uprave Hrvatskih željeznica Zoran Popovac.

>> Žrtva nesreće u Rudinama: Znao sam da kočnice ne rade

Oni su pri tomu izvijestili kako je nedavno obiteljima poginulih isplaćeno 3.650.000 kuna odštete te da se trenutačno u 28 slučajeva vode aktivnosti potpisivanja izvansudske nagodbe, a za ostale se čeka liječnička dokumentacija. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene