Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za 6 mjeseci s radom bi trebala početi Hrvatska poljoprivredna komora, nova nevladina organizacija koja će štititi i zastupati interese hrvatske poljoprivrede.


Na prvoj sjednici upravnog odbora komore njezin predsjednik Darko Grivičić poručio da će se boriti za svaku kilu i litru hrvatskog proizvoda i svaki centimetar prostora u hrvatskim trgovinama. Osim što će štiti interese poljoprivrednika i posredovati u komunikaciji s ministarstvom, komora će pomagati seljacima pri dobivanju milijunskih sredstava iz Europske unije.

Vezani članci Slika nije dostupna SELJACI NAPALI PREDSJEDNIKA 'Tko vas sve hrani, tko to radi?!' Slika nije dostupna Jeste li se ikada zapitali - tko u Hrvatskoj proizvod hranu?

>> Kosor i seljaci dogovorili da će se dogovoriti!

'Ako bismo mi kao poljoprivredna komora odradili samo taj dio posla da pomognemo našim poljoprivrednicima da napišu dobre programe i da uzmu tu lovu iz europske unije, to bi već bio strašan uspjeh', rekao nam je Darko Grivičić, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore. 'Svi oni sastanci udruga i nemogućnost da se zna tko to stvarno zastupa seljaštvo, sa poljoprivrednom komorom je riješeno', dodao je Željko Mavrović, predsjednik Hrvatskog seljačkog saveza.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju